Skicka e-fakturor med bilagor

Tillsammans med e-fakturan sänds ofta olika slags bilagor, som underleverantörers fakturor, arbetsscheman, tidrapporter och annan kundinformation. Att skicka bilagor elektroniskt har tidigare varit en utmaning, men inte med Apix.

Apix levererar utan extra kostnad bilagor till alla e-fakturamottagare oavsett operatör eller programvara.

Fakturorna ser likadana ut när de tas emot som när de skickas

I Apix lösningar presenteras fakturorna i PDF-format, vilket gör att såväl pappers- som e-fakturor ser likadana ut för mottagaren som de gör för utställaren i faktureringssystemet.

 

Automatisk routing

Apix routar kundfakturorna automatiskt enligt mottagarens önskemål, antingen som e-faktura eller som pappersfaktura. Fakturorna skickas alltid till kunden i önskat, korrekt format. Apix upprätthåller interna register med faktureringsinformation. Denna information används för att automatiskt identifiera i vilket format er fakturamottagare vill ha sin faktura.

Ni behöver inte upprätthålla egen information om hur era mottagare tar emot fakturor, den saken sköter vi.

Läs mer...

Öppet nätverk

Att skicka en e-faktura ska vara lika enkelt som att skicka en pappers- eller PDF-faktura, bara billigare och smartare. Vi kommer alltid göra vårt yttersta för att se till att de olika nätverk och format som finns på marknaden kan nås via vår tjänst, så att just era kunder kan ta emot e-fakturor från er utan krångel.

En lista av operatörer och banker Apix samarbetar med....

Apix Messaging is a certified PEPPOL access point provider.

Läs mer om PEPPOL...