Med Apix kan ni skicka fakturor oavsett hur mottagaren vill ha dem. Vi strävar alltid efter att skicka så många e-fakturor som möjligt, oavsett om era kunder är företag eller privatpersoner, men det spelar ingen roll om de går via PEPPOL, något annat nätverk eller rentav som PDF eller brev. 

Skicka e-fakturor

Att börja skicka e-fakturor är hur enkelt som helst. Det krävs bara ett klick i företagets ekonomisystem för att skicka iväg dem, Apix tar hand om resten.

Det finns mängder av fördelar med att låta Apix sköta era fakturautskick.

Automatisk routing

Apix routar kundfakturorna automatiskt enligt mottagarens önskemål, antingen som e-faktura eller som pappersfaktura. Fakturorna skickas alltid till kunden i önskat, korrekt format. Apix upprätthåller interna register med faktureringsinformation. Denna information används för att automatiskt identifiera i vilket format er fakturamottagare vill ha sin faktura.

Ni behöver inte upprätthålla egen information om hur era mottagare tar emot fakturor, den saken sköter vi.

Läs mer om automatisk routing.

Öppet nätverk

Att skicka en e-faktura ska vara lika enkelt som att skicka en pappers- eller PDF-faktura, bara smartare. Vi kommer alltid göra vårt yttersta för att se till att de olika nätverk och format som finns på marknaden kan nås via vår tjänst, så att just era kunder kan ta emot e-fakturor från er utan krångel. För en lista av operatörer och banker vi samarbetar med, klicka här.

Apix Messaging är en certifierad accesspunkt för PEPPOL, så ni kan lugnt skicka och ta emot fakturor via PEPPOL-nätverket.

Skicka fakturor till privatperson (internetbanken)

Ni som har fakturor som går till konsumenter kan enkelt använda Apix tjänst för detta, oavsett om fakturorna går ut som pappers- eller e-fakturor.

Arkivering av fakturor

Vid behov kan Apix ta hand om arkivering i enlighet med bokföringslagens krav. Som kund får man åtkomst till arkivet via ett webbgränssnitt med hjälp av kundspecifika användaruppgifter.

Betala bara för användning

För att göra det så enkelt som möjligt att börja skicka fakturor till era affärspartners, betalar ni BARA för det fakturor som Apix har skickat ut. Apix debiterar enbart för genomförda transaktioner, så kostnaderna för användningen hålls nere. Ni slipper dyra uppsättnings- och underhållskostnader.

Vill du veta mer om att skicka e-fakturor?

Lämna din emailadress i formuläret, så hör vi av oss!

    Categories: Skicka faktura