Över 25 000 företag i Norden och Baltikum, med över 100 olika affärssystem använder Apix Messagings tjänster varje år. 

Med Apix kan ni skicka fakturor lika enkelt oavsett hur mottagaren vill ha dem. Det krävs bara ett klick i företagets ekonomisystem för att skicka iväg dem. Vi strävar alltid efter att skicka så många e-fakturor som möjligt, oavsett om era kunder är företag eller privatpersoner.

Det spelar ingen roll om de går PEPPOL, något annat nätverk eller rentav som PDF eller brev. Glöm allt vad format och teknik heter, vi ser till att fakturorna och eventuella bilagor går fram på rätt sätt. 

Oavsett om ni är ett stort eller litet företag kan ni med Apix börja skicka och ta emot alla era fakturor med ett knapptryck. Våra plattform ger er smarta e-fakturor, med all information i behåll.

Självklart kan vi se till att fakturna skickas som papper eller som PDF i de fall där det behövs, och om era leverantörer inte ännu kan skicka e-fakturor, kan vi hjälpa er med dem också. Alla era fakturor kan smidigt hanteras på samma sätt i ert system, vi hanterar resten.

Apix smarta fakturaplattform inkluderar färdigintegrerade tjänster från våra partners. Det betyder att ni enkelt och snabbt kan börja använda även de tjänsterna.

Skicka e-fakturor

Skicka 100% av era kundfakturor, direkt från ert fakturasystem. Apix ser till att era kunder tar emot dem tryggt och säkert i  det format de vill ha den.

LÄS MER

Skicka fakturor via post

Om dina kunder vill ta emot pappersfakturor, är det inga som helst problem. Apix ser till att fakturorna printas, kuverteras och skickas till rätt adress.

LÄS MER

PDF-fakturor via email

Vi skickar fakturorna som PDF:er via email, om era kunder önskar ta emot dem så.

LÄS MER

Nå alla kunder

Apix strävar alltid efter att skicka så många e-fakturor som möjligt, oavsett om era kunder är företag eller privatpersoner, via PEPPOL, något annat nätverk eller rentav som PDF eller brev.

PEPPOL access point certified provider logo

Övervaka och arkivera

Övervaka alla era skickade och mottagna fakturor i Apix fakturaportal, Fakturamappen.se. Om ni har leverantörer som inte ännu börjat skicka e-fakturor, kan de också billigt och enkelt komma igång i portalen.

Vid behov kan Apix arkivera alla digitala faktura i enlighet med bokföringslagens krav. Våra kunder får åtkomst till arkivet via ett webbgränssnitt.

Läs mer

Vill du veta mer om att skicka fakturor?

Lämna din emailadress, så kontaktar vi dig med mer information!

    Categories: Skicka faktura