Enkelt att komma igång

Vår standardiserade tjänst gör att ni kan sätta igång och ta emot fakturor i stort sett på en gång. Vi tar inga uppsättnings- eller månadsavgifter, utan ni betalar bara för de fakturor som ni tar emot.

Bilagor

Skickar leverantörerna bilder eller bilagor? Inga problem, vi levererar även dem till er utan extra kostnad. Om ni inte kan ta emot era bilder i ert eget system gör vi dem tillgängliga i vår portal, Fakturamappen.se.

Full översyn

Alla Apix kunder har tillgång till Fakturamappen.se, där ni kan se alla fakturor ni har tagit emot via oss, hur fakturan har skickats av er leverantör, titta på fakturabilder om ni inte har den möjligheten i ert eget system, attestera fakturorna, samt mycket mer. Självklart även detta utan extra kostnad. Läs mer om Fakturamappen.se här.

Felaktiga fakturor hanteras av Apix

Om någon av era leverantörer skickar felaktiga fakturor, meddelar vi dem om detta och de kan skicka en ny, korrekt faktura istället. Ni behöver inte handskas med felaktigheten i ert system.

Öppet nätverk

Det finns bara fördelar med att försöka ta emot så stor andel e-fakturor som möjligt. Vi kommer alltid göra vårt yttersta för att se till att de olika nätverk och format som finns på marknaden kan nås via vår tjänst, så att just era leverantörer kan skicka e-fakturor till er utan krångel.

För en lista av operatörer och banker vi samarbetar med, klicka här.

PEPPOL

Apix är en certifierad accesspunkt för PEPPOL. För våra kunder betyder det att man inte behöver oroa sig om leverantörerna skicka fakturorna via PEPPOL eller något annat nätverk, fakturan kommer till kundens system på samma sätt ändå.

Vill du veta mer om att ta emot e-fakturor?

Fyll i din emailadress i formuläret, så hör vi av oss!