Trött på problem med papper och PDF:er och dåligt tolkade fakturor som inte ens innehåller all information ni vill ha?

Vi förstår att alla era leverantörer inte ännu kan skicka e-fakturor till er, men det skadar ju inte att göra det så enkelt för dem som möjligt, oavsett om det är PEPPOL eller något annat nätverk de skickar sina fakturor i.

Ni vill ta emot fakturor på samma sätt oavsett hur era leverantörer skickar dem, men ni föredrar en så hög andel e-fakturor som möjligt, eftersom det ger er så många fördelar. Apix har samma mål. Vi integrerar oss direkt mot ert affärssystem och ser till att fakturorna når er på det sätt ni önskar, oavsett hur de skickades i första taget.

Ta emot e-fakturor

Ta emot e-fakturor, direkt i ert affärssystem. All information, inklusive bilder och radinformation, görs enkelt tillgänglig.

LÄS MER >

Faktura-skanning för brev

Om era leverantörer fortfarande skickar pappersfakturor, ser vi till att ni får in fakturorna i ert system precis på samma sätt som om det vore en e-faktura.

LÄS MER >

Tolkning av PDF-fakturor

Era leverantörer kan skicka fakturorna som PDF:er via email. Apix ser till att fakturan tolkas och omvandlas till ett format som ni kan ta emot i ert system.

LÄS MER >

Om ni har leverantörer som inte ännu börjat skicka e-fakturor, kan de också billigt och enkelt komma igång i i Apix fakturaportal, Fakturamappen.se

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig med mer information!

    Categories: Ta emot faktura